Warning: Undefined array key "settings" in /customers/5/a/6/swedq.se/httpd.www/wp-content/plugins/the-plus-addons-for-elementor-page-builder/modules/enqueue/plus-widgets-manager.php on line 162 Hem - SwedQ

Providing value Impact

Vårt företag består av experter från hela världen med kvalitet som ledord.

Providing value impact

Vi består av experter från hela världen med kvalitet som ledord.

Konsulter

Är ni i behov av en eller flera högkvalificerade medarbetare till ert team? SwedQ rekryterar sitt manskap innan det finns något uppdrag. På så vis har vi alltid personal tillgänglig.

IT-lösningar

Är ni redo att ta er affärsidé till nästa nivå? Vi kan hjälpa er och anpassa lösningarna efter ert behov. Våra utvecklare och injengörer är multifaceterade och besitter kunnandet.

Outsourcing

Ibland är det enklare och mer prisvärt att lämna över hela projektet. Därför använder vi oss av våra egna arkitekter, produktutvecklare, projektledare som support till de tillhandahållna projekten.

Driving technology for leading brands

Bli en del av SwedQ

Ni kommer att arbeta i en spännande miljö med det senaste inom teknologin som kan tänkas beröra din karriär. Tanken är att du kommer att arbeta med klienter som utmanar dina färdigheter.

Rekrytera från vårt team

Vår filosofi grundar sig på att förse kunder med kvalitetssäkrad expertkompetens.

SwedQ

Vi är måna om att möta kundens behov genom kompetent personal samt flexibla tillvägagångssätt. Vår grundfilosofi är att leverera den högst möjliga kvalitén via våra konsulter.

Våra kunder

TELE2

SCANIA

ERICSSON

SPOTIFY